joomlavm logo 220

 

Voor  het populaire Joomla CMS zijn er een aantal webshop pakketten.

Zoals deze gratis webshop plug-ins :

en een aantal betaalde webshop plugins:

Een heel speciale plugin mag niet vergeten worden: 

Deze plugin werkt als een brug tussen Joomla en Magento. Hier worden Magento producten als component binnen Joomla opgeroepen. Verder worden klanten, gebruikers profielen gesyncroniseerd. Zoeken van Joomla werkt ook in Magento. Magento neemt het theme van Joomla over. De customisatie opties lopen hiermee tot in het oneindige. Let op, configuratie en onderhoud is complexer dan Magento en Joomla apart. 

Veruit de meest bekende en oudste cart plugin is virtuemart, die al vanaf Joomla 1.5 meedraait. Voor Vituemart zijn er enkele tientallen plugins. Deze voegen functies toe als iDEAL betalen, verzend modules, Postnl module, Actebis product importer enz. enz. Maar ook hier geldt, net als voor Woocommerce, dat je altijd met de update's e.d moet uitkijken of dat met alle functionaliteit van de shop gaat werken. 

Hosting

Ook voor Joomla geldt dat de hosting niet zo zwaar hoeft te werken als voor Magento. Hosting kost op jaarbasis vaak niet meer da 200-300 euro. Zaak is wel om voor webshops een goede backup te hebben. In geval van calamiteiten moet je snel met een backup weer door kunnen.

 

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen: info@inconel.nl