Bij Inconel is het mogelijk een website volledig naar wens te laten ontwikkelen.
In plaats van een voorgemaakt design dat iedereen gebruikt, maken wij bij Inconel het design naar uw smaak en huisstijl.
Natuurlijk zijn onze websites voorzien van de nieuwste web technieken zodat uw website volledig up-to-date is en makkelijk zelf te beheren indien u dat wenst.
Onze maatwerk websites worden verzorgd met de volgende web standaarden:

Website CMS

joomla wp

CMS staat voor Content Management System, oftewel een content beheer systeem waarmee u uw website inhoud zoals tekst en afbeeldingen zelf op uw website kunt plaatsen en wijzigen zonder dat u verstand nodig heeft van code en programmering van een website. Het werken in een CMS systeem komt overeen met het werken in, bijvoorbeeld, Microsoft Word. je hebt alleen een computer of tablet nodig om je website bij te werken.

CMS: Joomla & Wordpress

Inconel werkt met de CMS Systemen Joomla en Wordpress. Dit zijn de bekendste en grootste CMS systemen voor web ontwikkelingen. Maar welke is nu het beste voor uw website? Joomla is uitgebreider maar complexer dan Wordpress waarbij simpel en gebruikersvriendelijkheid hoog staat.

Criteria Wordpress Joomla
Gebruiksgemak Gebruikersvriendelijk Semi gebruikersvriendelijk
Uitbreidingsmogelijkheden Veel (Plugins) Matig (extensies)
Webdesign Mooi simplistisch design Hangt van de designer af.
Website types Simpele goed ogende websites Complexe professionele websites
Gebruikersgroep Beginners Web Designers

Naast de grote hoeveelheid tutorials die voor beide CMS systemen te vinden zijn op het internet, kan je ook cursussen boeken voor het door jouw gekozen CMS systeem.

 

Responsive webdesign

Responsive webdesign houdt in dat u maar één website nodig heeft, die werkt op uw computer, tablet, en mobiele telefoon. Uw website past zichzelf automatisch aan, aan het apparaat waar u de website mee bekijkt.
In tegenstelling met mobiele websites, wat dus een extra website is voor uw mobiel, betaalt u nu voor één website die overal op werkt. Daarnaast is het sinds 2015 een vereiste bij Google om een mobiele/responsive website te hebben zodat uw website op een mobiel hoog in de zoekresultaten wordt weergegeven.

U kunt op onze portfolio pagina bekijken wat wij bij Inconel al zoal opgeleverd hebben voor andere klanten. Dit geeft een overzicht van wat er allemaal mogelijk is met een website bij Inconel BV.

Geïnteresseerd in deze dienst?

Deze dienst is een dienst op maat.
Indien u interesse heeft, kunt u contact met ons opnemen of op locatie langs komen.

De koffie staat al voor je klaar.

Contact

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen: info@inconel.nl