Magento Logo mediumInconel webdesign maakt bij voorkeur gebruik van het open source e-commerce pakket Magento voor de implementatie van webshops. Een op de drie webshops in Nederland, gebruikt dit e-commerce platform. Magento beidt veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld Wordpress / Woocommerce of Joomla / Virtuemart combinaties. De laatste zijn primair bedoeld om te bloggen. Magento is gemaakt om te verkopen...

Magento E-commerce is uitermate schaalbaar. Van kleine zelfstandige met enkele producten tot grote multinationals kunnen met dezelfde basis overweg. Je kunt met dezelfde webshop dus gewoon doorgroeien. Het absolute aantal artikelen maakt, door de uitgekiende database architectuur, voor de snelheid en het beheer, van de shop niks uit.

Vergelijking sites en affiliate sites

Wilt je je producten tonen op de populaire vergelijking- of  affiliate websites zoals Beslist, Kieskeurig, Tweakers, Bol.com, Amazon, Google? Het is mogelijk om uw producten automatisch op dit soort site's te plaatsen door middel van een zogenaamde ‘export feed’.
Magento bouwt de z.g. productfeed automatisch op en plaatst deze volgens de specificatie van de site in kwestie.  Wanneer je een product wijzigt, bijvoorbeeld de prijs, beschrijving, voorraad positie, dan wordt dit van zelf doorgegeven. In totaal zijn er meer dan 500 feed types mogelijk. Ook custom feeds zijn mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Magento loves SEO

Magento een zoekmachinevriendelijk systeem. Zo creëert Magento standaard  SEF url’s (zoekmachinevriendelijk) en biedt het de mogelijkheid om alt-tags, meta-informatie en canonical tags toe te voegen.  Ook genereert Magento automatisch een 301 redirect als je een pagina verwijdert of offline haalt, wordt er in Magento automatisch een HTML sitemap gegenereerd en kun je eenvoudig een XML Sitemap genereren voor Google.

Uitgebreide marketingmogelijkheden

Magento biedt ongekend veel marketing mogelijkheden zoals cross-, up- en related product selling, product reviews, couponcodes, cadeaubonnen, meta tags, afbeelding beschrijving, winkelwagen kortingsregels e.d. waarmee je de omzet van je Magento winkel, een flinke boost kunt geven.

Responsive templating

Net als onze maatwerk websites, is je Magento webshop ook geschikt voor alle apparaten zoals een computer, tablet, en mobiele telefoon. Je webshop is overal beschikbaar zodat je klanten altijd én overal door je producten kunnen bladeren. Samen bepalen wij het optimale uiterlijk van jou site. 

Upgrade zekerheid

Inconel werkt upgrade zeker. Wij modificeren nooit Magento core bestanden aan om modificaties uit te voeren. Alle modificaties worden via de officiële weg gedaan door core-, module-,  template overrides, of observers. Je kunt jou webshop op de laatste nieuwe stand houden, zonder bang te hoeven zijn voor upgrade perikelen. Overigens raden wij nooit aan om een Magento webshop "zomaar"" te upgraden. Dit kun je het beste altijd via de officieële weg doen. Dus nieuwe versie van Magento op een test locatie, database, modules, template en media in de nieuwe site kopieren, en pas als alles goed werkt, de site upgraden. Zo voorkom je uitval van je winkel. 

Multi Store en meertaligheid

Magento is ontworpen om met meertaligheid, met meer frontends en met meer winkels om te kunnen gaan. Alles gebeurd  daarbij uit één admin gedeelte en één database. Je kiest zelf welk product in welke taal, en/of winkel te zien is. Je hoeft b.v. maar één betaal optie, en één keer een product in te voeren om ze in alle winkels en talen te laten zien. Meer frontends gebruik je bijvoorbeeld bij verschillende versies van je shop. Zoals een prijs stunter, mid range en highend versie van je shop.

B2B

Inconel bouwt ook webwinkels voor bedrijven, die in principe niet aan consumenten verkopen. Pas na een inlog- c.q. goedkeurings procedure krijgen handelaren c.q.  wederverkopers toegang tot bestelmogelijkheden met prijs. Deze functie is niet standaard in Magento aanwezig.

Gebruikt ook staffel prijzen of speciale aangepaste prijzen per klant.

Webshop APP

Inconel maakt native IOS, Android, Windows en Blackberry Apps van uw webshop! Stuur de klanten via de routeplanner naar je dichtstbijzijnde filiaal, laat klanten betalen met NFC of optisch herkenning van de creditcard, en stuur push berichten naar uw klanten.

Waarom een app ?

De app staat met het bedrijfslogo op het apparaat van de klant. Native apps zijn geschreven inde taal van het mobile device en maken dus optimaal gebruik van de aanwezige hardware en functies die een responsive website niet kan bieden. Zoals bijvoorbeeld een shop locator functie, afhankelijk van de locatie van de consument.

Portfolio

Je kunt op onze portfolio pagina bekijken wat Inconel voor andere klanten al heeft gerealiseerd. Dit geeft een overzicht van wat er allemaal mogelijk is met een website bij Inconel BV.

Wordpress als blog

Bij vrijwel alle webshops van Inconel wordt het populaire Wordpress als blog systeem gebruikt. Koppel producten aan je blog of blogs aan je categorieën of enkele producten. Maak gebruik van alle Wordpress functies die Magento standaard niet heeft.

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen: info@inconel.nl