240x60xwoothemes logo 300x75.png.pagespeed.ic.3GJSddZKie1wordpress

Om aan de wens tegemoet te kopen van een goedkoper, lichter, en eenvoudiger webshop systeem, heeft Inconel Woocommerce toegevoegd aan de producten range. Woocommerse is na Magento één van de populairste webshop systemen. Woocommerce is geen zelfstandig systeem maar heeft het Wordpress CMSnodig om functioneel te zijn. De Webshop loopt dus als een plug-in van Wordpress.

Woocommerce v.s. Magento

De keuze voor Woocommerce of Magento wordt bepaald door een aantal factoren. De plugin Woocommerce is afhankelijk van Wordpress, updates en thema's. niet alle Thema's houden rekening met de aanwezigheid van een Webshop en kunnen daarom de boel in de war sturen. De hoeveelheid artikelen drukt op de snelheid van de website , wat bij Magento niet het geval is. Qua dagelijkse werking van de backend is deze niet echt logisch ingedeeld. Waar Magento alleen maar één taak heeft, namelijk e -commerce, heeft Woocommerce eigenlijk twee taken, CMS systeem met aangekoppelde webshop. 

Voor kleine webshops tot c.a. 200-300 producten en enkele transacties per maand is dit zeker een goede oplossing. Maar wilt u groeien, koppelen met boekhoud, ERP, ICECAT, of leveranciers, dan is Magento beter geschikt. Ook multi-store, multi-language, is niet Woocommerce's sterkste kant. 

Magento met Wordpress

Met de combinatie Wordpress in Magento je eigenlijk het beste van beide. Magento met zijn focus op E- commerce is sterk in alles wat met de verkoop , vooraad en orderafhandeling te maken heeft, Wordpress zorgt voor alle blogging, nieuws en andere functies. Wij plaatsen Wordpress in een aparte folder op de server en Wordpress krijgt een eigen database. Daardoor zitten ze elkaar niet in de weg. 

Hosting

Zoals elders reeds aangesproken heeft Magento een stevige hosting nodig met dito prijskaartje nodig. Woocommerce draait op relatief goedkope hosting

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen: info@inconel.nl