/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

Wat is Microsoft Azure?

Azure is het cloudcomputingplatform van Microsoft bestaande uit een groeiende verzameling van geïntegreerde services. Zoals analyses, computing, database, mobiel, netwerken, opslag en web, waarmee u flexibeler bent, meer bereikt en geld bespaart. Dit is Azure nog meer...

 

01 productivityHet gaat om de ongekende productiviteit

Iedere ontwikkelaar of IT-professional kan productief zijn met Azure. De geïntegreerde hulpprogramma's, kant-en-klare sjablonen en beheerde services van Azure kunnen ontwikkelaars en IT-professionals met gebruik van al aanwezige vaardigheden en bekende technologieën eenvoudiger en sneller zakelijke, mobiele, web- en IoT-apps (Internet of Things) bouwen en beheren. Microsoft is de enige leverancier die voor het tweede opeenvolgende jaar is geplaatst als leider in Magic Quadrants van Gartner, voor cloudinfrastructuur als een service, toepassingsplatform als een service en cloudopslagservices.

 

Compatibel met de bestaande IT-omgeving02 open

Bij sommige cloudproviders moet u kiezen tussen uw datacenter en de cloud. Dit geldt niet voor Azure. Azure kan eenvoudig worden geïntegreerd met uw bestaande IT-omgeving via het grootste netwerk van veilige particuliere verbindingen, hybride database- en opslagoplossingen en gegevensopslag- en versleutelingsfuncties, zodat uw middelen beschikbaar zijn waar u ze nodig hebt. U kunt Azure met Azure Stack zelfs uitvoeren in uw eigen datacenter. De hybride cloudoplossingen van Azure bieden u het beste van beide werelden: meer IT-opties, minder complexiteit en kosten.


03 existingHet is gebouwd om uw gegevens te beschermen

We weten dat sommige organisaties nog altijd huiverig tegenover de cloud staan. Daarom heeft vervult Microsoft een toonaangevende rol binnen de branche in de bescherming en privacy van uw gegevens. We waren de eerste cloudprovider die door de gegevensbeschermingsautoriteiten van de Europese Unie werd erkend voor ons streven om aan de strenge EU-privacywetgeving te voldoen. Microsoft was ook de eerste grote cloudprovider die zich conformeerde aan de nieuwe internationale ISO 27018-standaard voor cloudprivacy. We introduceerden ook Azure Government, een zelfstandige versie van Azure die is ontworpen om te voldoen aan de strenge conformiteitsvereisten van de overheidsorganen van de VS.

 

Het is overal05 everywhere

Azure wordt uitgevoerd op een wereldwijd netwerk van Microsoft-datacenters verspreidt over 19 regio's. Dit zijn meer landen en regio's dan de Amazon-webservices en Google Cloud gecombineerd. Deze snel groeiende wereldwijde voetafdruk biedt u tal van mogelijkheden voor het uitvoeren van toepassingen en staat garant voor uitstekende klantprestaties. Azure is ook de eerste multinational cloudprovider op het vasteland van China.

 

06 ready

Klaar voor elk bedrijf

Van kleine ontwikkel- en testprojecten tot wereldwijde productintroducties, Azure kan elke werkbelasting aan. Meer dan 57% van de Fortune 500-bedrijven vertrouwen op Azure, die zakelijke SLA’s voor services, 24x7 technische ondersteuning en een 24-uursservice voor de statuscontrole biedt. Klanten zijn onder andere 3M, AccuWeather, Condé Nast, Diebold, GE Healthcare, HarperCollins, Heineken, LG, NBC, Pier 1 Imports, Real Madrid, Saab, Samsung, Trek, Xerox…en nog veel meer.

 

Het is betaalbaar en schaalbaar07 economical

Omdat u bij Azure betaalt naar het gebruik, kunt u snel omhoog en omlaag schalen om te voldoen aan de vraag en betaalt u dus alleen voor wat u gebruikt. Dankzij facturering per minuut en het streven om populaire infrastructuurservices zoals berekeningen, opslag en bandbreedte voor een concurrerende prijs aan te bieden, krijgt u altijd waar voor uw geld.

 

08 unlockHet biedt u de mogelijkheid op nieuwe inzichten

De voorspellende analyseservices van Azure, zoals Machine Learning, Power BI en Stream Analytics zijn grensverleggend op het gebied van bedrijfsinformatie. Maak slimmere besluiten, verbeter de klantenservice en ontdek nieuwe bedrijfsmogelijkheden op basis van uw gestructureerde, ongestructureerde en streaming IoT-gegevens (Internet of Things).

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl 
Actuele openingstijden: klik hier