/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */
Meraki logo802 11 ac logo

Netwerk Infrastructuur centraal aangestuurd vanuit de Cloud?

Jazeker, dit is inmiddels een bekroonde methode om de gehele lijn van netwerk gebaseerde (Wifi / Switches / Routers / VPN`s, etc.) apparatuur te bedienen vanuit een overzichtelijk dashboard web interface. Van hieruit worden alle zaken geregeld of dit nu 1 locatie is of meerdere. Het Cisco Meraki Cloud managed Systeem is ideaal voor horeca gelegenheden en de grotere bedrijven met één of meerdere locaties en het aanbieden van Wifi voor publieke ruimtes zoals gemeentes / stads kernen, sportzalen, bioscoop en zeker te verhuren zakelijke tijdelijke kantoorwerkplekken.
Ga naar de website van Cisco Meraki.

Wifi: Gemaakt om te presteren, MERAKI MR

Enterprise-class 802.11ac Wave2 en Wi-Fi 6 (ax) AP's beschikken over sterke antennes en over een verbeterde ontvangst gevoeligheid.
MIMO en geïntrigeerde beamforming capaciteit zonder bereik op te hoeven geven.

  • Verbeterde CPU voor line-rate deep packet inspectie.
  • Flash geheugen voor Cloud Management.
  • Speciaal ontworpen apparatuur behuizing voor verbeterde prestaties.

 

Beveiliging: Functies, MERAKI MX

 

Anti-Malware/Phishing

Scant HTTP verkeer op Malware, Trojans  en Phising mails zodat gebruikers veilig gebruik kunnen maken van het internet.

Inbraak beveiliging

Beveilig kritieke netwerk onderdelen tegen veiligheid gevaren en lekken binnen het netwerk.

Inhoud filter

Blokkeert en filtert ongewenste website inhoud bestaande uit 70+ categorieën

Centraal beheer

Beheer meerdere netwerken van uw bedrijf via het centrale cloud systeem vanaf elk apparaat zoals een tablet.

 

Switching: Cloud Managed, MERAKI MS 

  1. Cloud Beheer
  2. Layer 7 Overzicht
  3. Spraak/Video QoS
  4. Netwerk Overzicht
De Cisco Meraki Cloud Networking architectuur maakt plug & play mogelijk voor afdeling implementatie en een gecentreerd overzicht vanaf elke locatie.

De Cisco Meraki MS is de eerste cloud managed switch op de markt, die de voordelen van cloud-based beheer en een krachtig en betrouwbaar platform combineert.

Met cloud management kunnen duizend switch poorten, beheerd en gemonitord worden, direct over het web. Beheer locaties op afstand zonder een IT-er op locatie. Beheer netwerk wijde configuraties op meerdere locaties zonder trainingen of beheerder(s).

Multi site switch
Meraki MS Switches zijn de enige switches binnen de industrie met geïntegreerde Layer 7 toepassing en applicatiegebruik van medewerkers analyse. Honderden applicaties worden automatisch herkend en gerapporteerd, van zakelijke apps tot apps zoals BitTorrent en YouTube zodat administrators kunnen zien wie wat en waar doet.

Applicatie beheer met een google-achtige zoek functie stelt administrators in staat om te zoeken naar individuele gebruikers, iPads, Android toestellen, en andere apparaten. Zoek naar apparaten binnen het hele netwerk, zonder dat het afhangt via welke switch het gezochte apparaat verbinding maakt.

applicatie overzicht
Gebruik latency-gevoelige diensten zoals Spraak en Video over het netwerk doormiddel van gegarandeerde netwerk prestaties. Spraak en QoS opties zoals per VLAN en protocol-gebaseerde prioriteit, evenals flexibele QoS aanwijzingen, geven een verfijnde controle.

Intelligent gebruik van LLDP op het netwerk maakt het uitrollen van apparaten zoals VoIP telefoons zeer gemakkelijk. Selecteer gewoon een VLAN voor spraak binnen het dashboard en geselecteerde poorten worden aangewezen voor Spraak op de VLAN. De poort gebruikt ook LLDP advertising om zo apparaten de aanbevolen VLAN te gebruiken voor Spraak.

quality over service
Meraki MS Switches bevat een automatisch netwerk topologie, dat vanzelf de netwerk architectuur in kaart brengt, waarmee u een overzicht heeft van al uw switches en draadloze apparatuur die verbonden zijn.

Bekijk snel de status en gezondheid van alle apparatuur in uw netwerk, vind specifieke apparaten sneller via naam of tags, en zie waar al het verkeerd op uw netwerk naar toe gaat.

Deze functionaliteit heeft geen extra hardware of software nodig.

netwerk topologie

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl 
Actuele openingstijden: klik hier