/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

Inconel BV levert u de pc die u wilt, dus helemaal op maat naar uw wensen. Wij bouwen onze computers helemaal voor 100% zelf en gebruiken daarvoor alleen de beste merken als onderdelen. Voor ons staat kwaliteit bovenaan.
Het grote voordeel is dat, als er iets kapot mocht gaan, wij dit snel kunnen vervangen zodat u weer verder kan en uw garantie natuurlijk gewoon van kracht blijft.
Dus voor workstations, industriële pc's, servers en kantoor pc's voor kleinbedrijven en het MKB bent u bij Inconel aan het juiste adres.

Wij beschikken over kennis, vakmanschap en gebruiken altijd de beste en meest geavanceerde onderdelen. Wij adviseren u graag hoe u problemen kunt voorkomen en welke hardware u het best kunt toepassen voor de applicaties die u gebruikt.

Van 3D toepassingen tot virtuele machines, workstations voor CAD / Adobe tot energie zuinige modellen . Deze zijn allen geoptimaliseerd voor uw software pakket zoals AutoCAD/Autodesk of Abobe.

Wij garanderen dat al onze hardware die wij gebruiken in onze "pc op maat" systemen jaren mee moeten gaan, daarom krijgt u van ons 3 jaar volledige garantie op de hardware.

Reparatie & Onderhoud

Inconel is voorzien van een eigen technische dienst. Hier wordt niet alleen periodiek onderhoud uitgevoerd (PC-Check / APK) maar wordt ook uw nieuwe computer of notebook gebruiksklaar gemaakt. Wij repareren onder andere computers, notebooks, tablets en smartphones. Door onze enorme technische kennis kunnen we nagenoeg alles binnen ons vakgebied repareren.

De kosten van uw reparatie zijn gebaseerd op de tijd die uw reparatie in beslag neemt, plus de kosten van eventueel gebruikte onderdelen. Per reparatie brengen wij minimaal de onderzoekskosten van € 30,- ex. btw in rekening. Lijkt het erop dat de reparatie méér dan het afgesproken bedrag gaat kosten? Dan overleggen wij graag met u over de juiste oplossing. Indien een apparaat niet (of niet rendabel) meer te herstellen is, dan zullen alleen de onderzoekskosten in rekening gebracht worden.

Werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren op onze technische dienst:

  • Malware & Virussen verwijderen
  • Back-ups maken
  • Herinstalleren/ herstellen van Windows installaties
  • Inbouwen van diverse hardware
  • Reparatie notebooks oa: harde schijven, intern geheugen, toetsenborden, beeldschermen, nieuwe accu’s plaatsen
  • Reparatie computers oa: harde schijven, geheugen, moederborden, voedingen, grafische kaarten
  • Reparatie Apple iPad/iPhone oa: beeldschermen/ accu’s
  • Reparatie Samsung tablets/mobiele telefoons oa: beeldschermen / accu’s

Heeft u advies nodig of interesse in een op maat gemaakt systeem, kunt u ons altijd bellen op 043 60 90 309 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl 
Actuele openingstijden: klik hier