/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

Professionele netwerken en ICT Beheer uit Zuid Limburg

ICT beheer met efficiëntie kosten beheersing

 
Inconel heeft een jarenlange ervaring opgebouwd op gebied van servers, pc's op maat, netwerken, internet verbindingen, server-installatie en beheer. Wij adviseren u graag en laten u de vele moderne mogelijkheden zien!

U heeft een bedrijf en beschikt over 1 t/m 150 computers en zelfs 1 of meerdere Servers, die u elke dag nodig hebt om uw werk efficiënt te kunnen doen. Dan is het wel zo handig dat u snel geholpen kunt worden met eventuele vragen of problemen.

Voor WiFi (of Cloud managed Wi-Fi ) klik HIER voor meer informatie

Voor Meraki WiFi (of Meraki Cloud managed Wi-Fi ) klik HIER voor meer informatie

Pc op Maat

Wij leveren u de pc die u wilt, dus helemaal op maat naar uw wensen. Wij bouwen onze computers helemaal voor de volle 100% zelf en gebruiken daarvoor alleen de beste merken als onderdelen. Voor ons staat kwaliteit bovenaan. Het grote voordeel is dat als er iets kapot mocht gaan wij dit snel kunnen vervangen zodat u weer verder kan en uw garantie natuurlijk gewoon van kracht blijft.

Reparatie & Onderhoud

Inconel is voorzien van een eigen technische dienst. Hier wordt niet alleen periodiek onderhoud uitgevoerd, maar wordt ook uw nieuwe computer of notebook gebruiksklaar gemaakt. Wij repareren onder andere computers, notebooks, tablets en smartphones. Door onze technische kennis kunnen we nagenoeg alles binnen ons vakgebied repareren.

De kosten van uw reparatie zijn gebaseerd op de tijd die uw reparatie in beslag neemt, plus de kosten van eventueel gebruikte onderdelen. Per reparatie brengen wij minimaal de onderzoekskosten van € 30,- ex btw in rekening. Lijkt het erop dat de reparatie méér dan het afgesproken bedrag gaat kosten? Dan overleggen wij graag met u over de juiste oplossing. Indien een apparaat niet (of niet rendabel) meer te herstellen is, dan zullen alleen de onderzoekskosten in rekening gebracht worden.

Werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren op onze technische dienst:

  • Malware & Virussen verwijderen
  • Back-up oplossingen
  • Data Recovery bij defecte geraakte harde schijven of NAS
  • Her installeren / herstellen van Windows installaties Inbouwen van diverse hardware
  • Upgrade \ Reparatie computers en notebooks oa: SSD, intern geheugen, toetsenborden, beeldschermen, grafische kaarten, etc....

Bij Inconel bent u dan aan het juiste adres.

 

Voor een lijst van netwerk-referenties klikt u hier

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl 
Actuele openingstijden: klik hier