/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

 

Windows10 ltpVertrouwder en beter dan ooit.

Windows 10 is vertrouwd en gebruiksvriendelijk en heeft een groot aantal overeenkomsten met Windows 7, zoals het Startmenu. Opstarten en uit de slaapstand komen gaat snel, er is meer beveiliging ingebouwd en je kunt blijven werken met je bestaande software en hardware?


Installatie hulp nodig?

Inconel B.V. kan je desgewenst hulp en ondersteuning bieden (hierbij kunnen er kosten berekend worden) bij de installatie van Windows 10 op jouw PC.
Bel of e-mail onze helpdesk voor meer informatie:0031(0)43-6090309 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zorg dat het web werkt zoals jij wilt dat het werkt

Met Microsoft Edge kun je snel switchen van browsen naar dingen doen. Schrijf of typ je aantekeningen rechtstreeks op de webpagina’s en deel deze met anderen, lees online artikelen zonder te worden afgeleid en bewaar je favoriete stukken voor een later moment.

Door multitasken kun je alles sneller doen

Wees productiever door een beter beheer van je bureaublad. Maak maximaal vier dingen tegelijkertijd aan een scherm vast en maak virtuele bureaubladen als je meer ruimte nodig hebt of als je onderwerpen per project wilt indelen, zoals Office-apps voor werk en games voor ontspanning.

Fantastische ingebouwde apps die op al je apparaten werken

Windows 10 wordt geleverd met prachtige, geïntegreerde apps als Foto’s, Mail en Agenda, Muziek en Films en tv. Deze apps gebruiken OneDrive om je gegevens op te slaan en vervolgens naadloos te synchroniseren met al je Windows 10-apparaten, zodat je altijd alles binnen handbereik hebt.

 

Apps-tegel voor Foto’s

Foto's

Apps-tegel voor Mail

Mail

Apps-tegel voor Muziek

Muziek

Apps-tegel voor Films en tv

Films & TV

Apps-tegel voor OneDrive

OneDrive

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen: info@inconel.nl