/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

Unifi 01

De Gemeente Heerlen, eigenaar van het gebouw "A gene Bek" en de huurder RKSV Bekkerveld hebben Inconel BV de opdracht gegeven om een Multi SSID Cloud Managed Wi-Fi systeem aan te leggen in het Multi functionele Sport gebouw.

Op dit moment zijn enkel de Horeca en het verhuur gedeelte uitgerust met ultra moderne Dual Band AC W2 Cloud controlled Wi-Fi systeem van Inconel BV.
Het Systeem bestaat uit Ubiquiti UniFi Producten met, Dual Band AC W2 AP`s - PoE Switches en een USG 4P Firewall. Dit alles is via onze eigen externe Cloud Controller te managen.

 

Informatie van de eigen website: http://www.agenebek.nl

A GENE BEK – SPORTEN, ONTMOETEN, ONTSPANNEN

Ontmoetingsplek

A GENE BEK, de duurzaamste sportaccommodatie van Heerlen is - naast thuishaven van RKSV Bekkerveld - een bijzondere ontmoetingsplek voor wijkbewoners, verenigingen, onderwijs en bedrijven. Dichtbij het centrum en gemakkelijk te bereiken.

Sporthal en –velden

A GENE BEK beschikt over een ultramoderne sporthal waar diverse sporten beoefend kunnen worden. De hal wordt in een oogwenk gesplitst drie aparte gymzalen zodat meerdere gebruikers er tegelijkertijd gebruik van kunnen maken. Buiten liggen vier prachtige kunstgrasvelden gereed voor diverse doeleinden.

Café

Je bent van harte welkom in het café, met haar gezellige bar en mooi uitzicht op de sportvelden. Het vaste horecateam vervult in de professionele keuken je culinaire wensen. Van een lekkere kop koffie met een stuk vlaai tot een uitgebreid buffet.

Verenigingen en maatschappelijke organisaties

Verschillende organisaties en verenigingen hebben onderdak gevonden in A GENE BEK. Het gebouw beschikt over diverse multifunctionele ruimtes, die gehuurd kunnen worden.

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl