/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

office logo v3

Of je nu op kantoor werkt of onderweg bent, uw vertrouwde productiviteitsprogramma’s zijn altijd binnen handbereik. Met de Office-toepassingen (en altijd de meest recente versie) kun je vanaf jou pc, Mac, iOS-, Android- of Windows-apparaat gegevens maken en bewerken en deze in realtime met anderen delen.

Office 365 is een cloudservice van Microsoft die vertrouwde Microsoft Office-desktoptoepassingen combineert met professionele voorzieningen voor e-mail, gedeelde agenda's, chat, videovergaderingen en het delen van bestanden. Met Office 365 beschikt je over veilige, hoogwaardige tools voor een vast maandbedrag zonder voorafgaande investeringen in de infrastructuur. Je kunt sneller werken vanaf vrijwel elke plek, met het vertrouwde Office.

Uw Office overal gebruik

 

Met Office 365 Business zijn vertrouwde programma’s, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, beschikbaar waar en wanneer je ze nodig hebt.

Samenwerking vereenvoudigd

 

Omdat al je bestanden online zijn opgeslagen, kun je ze met iedereen delen en er zelfs in realtime aan samenwerken. Waar je ook bent.

Uw tools zijn altijd up-to-date

 

OneDrive voor Bedrijven slaat bestanden online op zodat ze altijd gesynchroniseerd en up-to-date zijn. De Office-programma’s zijn altijd van de meest recente versie

office365

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen: info@inconel.nl