/* add cookiebot.com */ /* add Fave icon */

Bij Inconel is het mogelijk een website volledig naar wens te laten ontwikkelen.
In plaats van een voorgemaakt design dat iedereen gebruikt, maken wij bij Inconel het design naar uw smaak en huisstijl.
Natuurlijk zijn onze websites voorzien van de nieuwste web technieken zodat uw website volledig up-to-date is en makkelijk zelf te beheren indien u dat wenst.
Onze maatwerk websites worden verzorgd met de volgende web standaarden:

Website CMS

joomla wp

CMS staat voor Content Management System, oftewel een content beheer systeem waarmee u uw website inhoud zoals tekst en afbeeldingen zelf op uw website kunt plaatsen en wijzigen zonder dat u verstand nodig heeft van code en programmering van een website. Het werken in een CMS systeem komt overeen met het werken in, bijvoorbeeld, Microsoft Word. je hebt alleen een computer of tablet nodig om je website bij te werken.

CMS: Joomla & Wordpress

Inconel werkt met de CMS Systemen Joomla en Wordpress. Dit zijn de bekendste en grootste CMS systemen voor web ontwikkelingen. Maar welke is nu het beste voor uw website? Joomla is uitgebreider maar niet meer complexer dan Wordpress. Bij beiden staan simpel en gebruikersvriendelijkheid hoog in het vaandel. De User interface van de Joomla 3 is meer gestroomlijnd. Alles zit op de zelfde plek. Of je nu een artikel categorie menu of module (widget) nodig hebt.

 

CriteriaWordpressJoomla
Gebruiksgemak Gebruikersvriendelijk Zeer gebruikersvriendelijk
Uitbreidingsmogelijkheden Veel (Plugins) Zeer goed (extensies, componenten)
en modules.
Webdesign Mooi simplistisch design Hangt van de designer af.
Website types Simpele goed ogende websites Complexe professionele websites
Standaard Responsive Ja Ja
Gebruikersgroep Beginners Web Designers
Veiligheid Zeer matig door toestaan
van oude plug-ins
Veilig door afdwingen van upgrades,
ook voor plug-in aanbieders

 

Naast de grote hoeveelheid tutorials die voor beide CMS systemen eenvoudig op het internet te vinden zijn, kun je ook een cursus boeken voor het door jouw gekozen CMS systeem. Deze vinden doorgaans plaats op de locatie van Inconel, Valkenburg, maar kunnen ook aan huis of op de eigen locatie gegeven worden

Responsive webdesign

Responsive webdesign houdt in dat u maar één website nodig heeft, die werkt op uw computer, tablet, en mobiele telefoon. Uw website past zichzelf automatisch aan, aan het apparaat waar u de website mee bekijkt.
In tegenstelling met mobiele websites, wat dus een extra website is voor uw mobiel, betaalt u nu voor één website die overal op werkt. Daarnaast is het sinds 2015 een vereiste bij Google om een mobiele/responsive website te hebben zodat uw website op een mobiel hoog in de zoekresultaten wordt weergegeven.

Portfolio webdesign

U kunt op onze portfolio pagina bekijken wat wij bij Inconel reeds opgeleverd hebben voor enkele van onze klanten. Dit geeft een overzicht van wat er allemaal mogelijk is met een website bij Inconel BV.

Natuurlijk weten wij ook dat het zeer eenvoudig is om een website met een "website maker" te maken. Denk daarbij aan WIX, Websitebuilder of de websitemakers van hosters als Strato of Mijndomein. Het wordt pas lastig tot onmogelijk om bijvoorbeeld remote databases te koppelen zoals EVOSYS of andere API gegevens op te halen of zelfs weg te schrijven naar bijvoorbeeld Pipedive.com, Thesustainables.com, of boekhoud pakketten (Exact, Navision, SAP) enz. 

Volg ons

Contact

Algemeen Info
Telefoon:
+31 (0)43 6090309
Adres: Neerhem 63,
6301 CE, Valkenburg a/d Geul

Algemeen:  it@inconel.nl  of info@inconel.nl